Terug in de tijd…

Ik ben geboren op 9 augustus 1997, dat betekende dat ik vorige week donderdag jarig was en nu ‘officieel’ volwassen zou moeten zijn.. 21 jaar oud en helemaal volwassen voel ik me niet haha.

21 jaar en bijna de hele wereld gezien met mijn fiets, maar ik ga en wil nog veel meer mooie plekjes bezoeken en over meer wegen en modder racen dan de wegen wat ik nu gedaan heb en dat ga ik ook doen! Maar omdat ik in al die jaren zoveel mee heb gemaakt, vind ik het leuk om op donderdag een ’throwback’ foto te posten over wat ik heb geleerd, gezien, gewonnen, verloren en of gedaan heb.

 

Throwback time: 1e overwinning

Mijn 1e wedstrijd reed ik op de wielerbaan in het Brabantse Geldrop. Nadat ik de hele wedstrijd voorop fietste, haalde iedereen me in in de sprint, met als resultaat dat ik 11e werd. Ik snapte er niets van. Waarom fietste de kinderen de hele tijd in mijn wiel achter mij? Duidelijk dat ik het spelletje nog niet snapte.

Voor mijn 2e wedstrijd reden we naar het Limburgse Neer. Koersen op mijn gymschoenen met een vast verzet, geen probleem! Na dat we de hele wedstrijd met 3 voorop fietste, fietste ik het laatste rondje weg en won zo mijn 1e beker die de dag erna mee naar schoon ging.

Geen finishfoto. Ik had namelijk geen idee dat wanneer je won, je je hand in de lucht mocht/ kon/ moest steken om te laten zien dat jij gewonnen had.

 

Geef een antwoord