Nog niet fit: slapen en grieperig

Maandagochtend, 7.30u. Ik word wakker en voel me redelijk uitgerust. Dat mag ook wel na ruim 12u te hebben geslapen aan een stuk. Zondagavond was het 18.00u toen ik mijn bed opzocht. Moe, wat hoofdpijn en last van mijn keel, werd ik vandaag wakker met honger. Ofja trek. Iets wat ik de voorgaande dagen van het weekend niet had. 

Vele uren van het afgelopen weekend heb ik doorgebracht in mijn bed. Ogen dicht, dromen en hopend wakker te worden en fit te zijn. Iets wat naar mijn zeggen weeral lang duurt, een aardig griepje. 

Maandagmiddag 14.00u, ik val weer als een blok in slaap in mijn bed. De hele ochtend is goed gegaan, ik deed rustig aan en deed mijn ding. Het is al snel 16.00 als ik weer wakker wordt. Ik voel me moe met wakker worden alsof het midden in de nacht is. 

Ga naar beneden, drink koffie en eet nog wat voor het avondeten. Alles blijft binnen en het eten krijgt weer smaak! In de ochtend met het ontbijt, vanmiddag met de lunch en met het avondeten had ik goede trek. Een goed teken dus! 

Na het avondeten doe ik nog wat rustig aan en kijk tv voordat ik om 19.30u mijn ogen weer sloot en naar dromenland ben gegaan. 

De hele nacht sliep ik door, slapen als een blok. Weer een nacht erop zitten van ruim 11uur. 

Ook vandaag gaat het rustig zijn. Langzaam aansterken, fit worden en opknappen! 

Een griepje die me aardig goed te pakken heeft. 

Een gezond ontbijt vol vitamines staat op mij te wachten ❤️

Benieuwd naar het recept? Klik hier!http://yarakastelijn.nl/ontbijttip-vanille-havermout-met-banaan-noten-en-bosbessen/

Geef een antwoord