Fortitude Pro Cycling, nieuwe ploeg voor Yara Kastelijn

Afgelopen jaar maart, mocht ik voor het eerst het shirtje van Raboliv aantrekken. Mijn eerste jaar in het profpeloton. Een jaar met veel leren van de grote kampioenen binnen mijn ploeg, ook een jaar van onzekerheid. Niet wetend of de ploeg doorgaat, en of ik nog een jaar mocht blijven.

Maar ik ben ontzettend blij dat ik mag vertellen, dat ik volgend jaar, mijn 2e jaar in het profpeloton mag rijden. In een ander shirt, met hetzelfde managend en met de helft van mijn ploeggenoten. Volgend jaar rijd ik voor Fortitude Pro Cycling. Ik ben erg blij met deze kans en heb heel veel motivatie om het volgend jaar beter te doen!

Vanaf 1 januari 2017, sta ik in een ander shirtje aan de start. Net als mijn 10 andere nieuwe ploeggenootjes.

Fortitude Pro Cycling bestaat in 2017 uit: Rotem Gafinovitz (Israël), Yara Kastelijn (Nederland), Lauren Kitchen (Australië), Jeanne Korevaar (Nederland), Anouska Koster (Nederland), Riejanne Markus (Nederland), Kasia Niewiadoma (Polen), Anna Plichta (Polen), Valentina Scandolara (Italië), Moniek Tenniglo (Nederland), Marianne Vos (Nederland).fortitude-jpg-w