Mindere dag in Ronse

Ronse, 8 oktober 2017. Ik was er klaar voor en had er zin in! Het parcours werd droger wat in mijn voordeel kwam te liggen. Het was wel erg glad! Maar ik koos ervoor om met smallbird van start te gaan ipv de rhino. Dit ging goed. Berg op, berg af, lopen door de klei en verder stoempen. Het was lastig, maar ik had er zin in. Ik deed mijn ding op de roller en mocht pas op de 3e startrij plaats nemen. De start was dramatisch. Ik stond aan de binnen kant en het gehele peloton kwam onze kant op. Hierdoor werd ik ingesloten en verloor ik al meteen veel plaatsen..

Ook voelde ik meteen dat ik de power niet in mijn benen had, die ik de voorgaande weken wel had. Ik was vandaag niet sterk genoeg om terug te vechten naar voren. Ik moest het ermee doen. 50 min afzien, maar met slechte benen op dit parcours was het nog eens extra afzien haha. Maar ik liet mijn koppie niet hangen en vocht door, maar meer dan een 18e plaats kon ik niet halen. Jammer, maar ook z’n dagen horen erbij.

Nu is het goed om te herstellen, volledig op te knappen en volgende week mogen we weer gas geven in de kuil van zonhoven!

Reacties

reacties